Over ons

De 3 zekerheden van Move the Crowd:

NIMA Certified Education partner

Move the Crowd is De NIMA Sales & Communicatie professional van Nederland. Springest heeft Move the Crowd opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2018 & 2017. (Bron:www.springest.nl)  Uiteraard zijn wij ook door NIMA gecertificeerd als een van haar Certified Education Partners. Wij zijn gespecialiseerd in alle NIMA Sales & NIMA Communicatie opleidingen en hebben een deelnemers-beoordeling van maar liefst 9,8 op het onafhankelijke platform www.springest.nl!

Deze beoordeling krijgen we niet zomaar. Wij leiden niet op, maar wij trainen. En dat is een groot verschil. Opleiden is een boek voorlezen en dat boek begrijpelijk maken. Trainen is laten snappen en toe laten passen. Met allerlei werkvormen, leermethodieken en vooral humor.

Niet een van onze trainers is docent. Daar waken we voor. Wij werken met dedicated Verkoop-& Communicatieprofessionals die naast het trainen allemaal een eigen business hebben. Omdat ze het leuk vinden hun kennis en ervaring over te dragen.

Zekerheid 1: Permanente begeleiding

Wanneer je tussen de opleidingsdagen thuis aan het studeren bent, of je bent bezig met het maken van opdrachten, kun je permanent contact leggen met je betreffende docent/trainer. Je hoeft dus niet te wachten op de eerstvolgende opleidingsdag om antwoord te krijgen op je vraagstukken. Onbeperkt en wel zo prettig.

Zekerheid 2: Kort(st)e doorlooptijd

Met een vaste regelmaat volg je de praktijkgerichte lessen van één van onze trainers. En deze trainers zijn praktijktrainers, geen leraren. Gericht dus om de behandelde theorie om te zetten naar jouw dagelijkse praktijk én gericht op het behalen van jouw diploma. Onze opleidingen worden zowel overdag als in de avond verzorgd. Ook op zaterdag.

Zekerheid 3: Laagste prijs garantie

Move the Crowd is met afstand de goedkoopste NIMA Certified Education Partner van Nederland.

Jouw voordelen van een NIMA opleiding bij Move the Crowd :

  • Permanente begeleiding: Move the Crowd blijf je net zo lang helpen, begeleiden en coachen zodat ook jij je diploma haalt.
  • Snel je diploma behalen. Het kan al binnen 2 maanden.
  • Move the Crowd is verreweg de goedkoopste Certified Education Partner van Nederland
  • De trainers van Move the Crowd scoren aantoonbaar hogere initiële slagingspercentages dan het landelijk gemiddelde.
  • Move the Crowd is opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2018 in zowel de categorie Sales als Marketing.

Over ons